Alege mașina care ți se potrivește

Închiriere microbuze și autocare

Oferim soluții de transport flexibile și convenabile pentru diferite dimensiuni și ocazii ale grupului. Fie că este vorba de o vacanță în familie, un eveniment corporativ sau o ieșire de grup, închirierea unui autobuz sau microbuz oferă confort, fiabilitate și libertatea de a vă personaliza itinerariul de călătorie pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Mercedes Vito 2022

8+1 Locuri

Mercedes Vito combină stilul, confortul și versatilitatea, făcându-l alegerea perfectă atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru călătorii de agrement. Cu interiorul său spațios, caracteristicile avansate și performanța eficientă, Vito oferă o experiență de conducere premium care depășește așteptările.

Mercedes Sprinter 2022

19+1+1 Locuri - Cod: 28JYB

Mercedes Sprinter stabilește standardul pentru lux și versatilitate în segmentul microbuzelor comerciale. Renumit pentru interiorul său spațios, tehnologia avansată și performanța superioară, Sprinter este alegerea ideală pentru companiile și persoanele care caută confort, fiabilitate și eficiență în nevoile lor de transport.

Mercedes Sprinter 2022

19+1+1 Locuri - Cod: 03JYB

Mercedes Sprinter reproiectat oferă o estetică mai elegantă și mai rafinată în comparație cu predecesorii săi. Cu elemente de design îmbunătățite, aerodinamică îmbunătățită și indici de stil modern, acest Sprinter actualizat nu numai că oferă performanțe și eficiență superioare, dar se remarcă și ca simbol al rafinamentului și inovației pe piața microbuzelor comerciale.

Mercedes Trituro 2019

32+1+1 Locuri

Mercedes Trituro, cu 32 de locuri, simbolizează luxul și capacitatea în transportul de grup. Cu interiorul său spațios, facilități avansate și inginerie renumită Mercedes-Benz, Trituro asigură o călătorie confortabilă și elegantă pentru grupuri mai mari, stabilind un nou standard în experiențele de călătorie premium.

Otokar Sultan 2022

35+1+1 Locuri

Otokar Sultan prezintă o soluție de transport fiabilă și eficientă, cu designul său robust și performanța de încredere. Cunoscut pentru durabilitatea și versatilitatea sa, Sultanul oferă confort și siguranță pasagerilor, făcându-l o alegere ideală pentru diverse nevoi de călătorie, de la navetă urbană la călătorii interurbane.

Scania Irizar 2004

55+1+1 Locuri

Scania Irizar reprezintă vârful luxului și inovației în călătoriile cu autocarul. Combinând renumita inginerie Scania cu designul rafinat al lui Irizar, acest autocar oferă pasagerilor confort, siguranță și eficiență de neegalat. Cu caracteristicile sale premium și tehnologia de ultimă oră, Scania Irizar asigură o experiență de călătorie superioară pentru clienții exigenți.

Setra 415 GT HD 2006

55+1+1 Locuri

Setra 415 GT HD întruchipează luxul și rafinamentul în călătoriile cu autocarul. Renumit pentru designul său elegant, interioarele spațioase și caracteristicile avansate, acest autocar oferă pasagerilor un confort și comoditate de neegalat. Prin angajamentul Setra față de calitate și inovație, 415 GT HD oferă o experiență de călătorie superioară, stabilind noi standarde în transportul de lux.

Formular de contact - Închiriere autovehicule

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

    Alege Autovehiculul

    Prin apăsarea butonului "TRIMITE MESAJ" îți exprimi acordul în ceea ce privește Politica de Confidențialitate